Reşha’dan Muhteşem Mezuniyet Töreni

  • 09-06-2016
  • Gaziantep

Reşha’dan Muhteşem Mezuniyet Töreni

Özel Gaziantep Reşha Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2015 -2016 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet programını Zeugma Müzesi Salonunda gerçekleştirdi

Özel Gaziantep Reşha Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2015 -2016 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet programını Zeugma Müzesi Salonunda gerçekleştirdi. Mezuniyet Programa yoğun ilgi yaşandı.

İlk mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren, Okul Aile Birliği Başkanı Orhan YILMAZ, öğrencilere mesleklerini en iyi şekilde yapmalarını ve mutlaka üniversite eğitimini düşünmelerini tavsiye etti.

Okul Müdürü R.Nuri ALBAYRAK, 2015 -2016 Eğitim Öğretim Yılının kendileri için çok özel olduğunu, öğrenciler, veliler kadar kendilerinin de öğretmenlerin de heyecanlı olduğunu, ilk göz ağrılarını mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti..

Bu yıl; Acil Tıp Teknisyenliği dalından    35, Anestezi Teknisyenliği dalından  45 ve Hemşirelik dalından da 71 olmak üzere Toplam 151 öğrenciyi sağlık alanında hizmet vermek üzere yetiştirerek halkımızın hizmetine sunduklarını, bilgi ve pratik uygulama alanında donanımlı yetişmeleri konusunda gayret sarfettiklerini, bu alanda okulumuzu tercih eden velilere, onları yetiştiren öğretmenlere teşekkür ettiğini ifade eden Albayrak, evlatlarım dediği mezunlarına güzel gelecek,mutluluk ve başarı dileklerinde bulundu.

Reşha Eğitim Kurumları Birinci Bölge Müdürü Şükrü TOKTAŞ da, 2015 -2016 Eğitim Öğretim yılının önemini belirttikten sonra, öğrencilerin iyi yetişmeleri konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçmadıklarını, mezun olduktan sonra da öğrencileri ile iletişimlerinin devam edeceğini belirterek özellikle okul idarecilerine, öğretmenlerine ve velilere teşekkür etti.