Reşha’dan vatandaşa ücretsiz hizmet

  • 27-05-2016
  • Gaziantep

Reşha’dan vatandaşa ücretsiz hizmet

Sağlık Meslek Liselerinde marka haline gelen Özel Reşha Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gaziantep'ten vatandaşa ücretsiz hizmet...

Sağlık Meslek Liselerinde marka haline gelen Özel Reşha Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gaziantep Forum Avm de 17 Mayıs Dünya Hipertansiyon Günü farkındalık yaratabilmek adına kurduğu stantla binlerce kişinin ücretsiz tansiyonunu ölçtü.

Forum alışveriş merkezinde kurulan stant’la Özel Reşha Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan öğrenciler vatandaşların ücretsiz olarak tansiyonlarını ölçtü ve onları tansiyon hastalıkları hakkında bilgilendirdi. Özel Reşha Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gaziantep Şubesi kurucu müdürü Şükrü TOKTAŞ, amaçlarının öğrencilere sadece temel bilimler, yabancı dil eğitimi kazandırmak olmadığını toplum sorumluluğu bilinciyle donanmış sosyal sorunlara duyarlı genç ve dinamik nesiller yetiştirmekle beraber, tansiyon ve hiper tansiyon çağımızın en büyük sağlık sorunlarının başında yer aldığını, tansiyona bağlı başka bir çok hastalığın ortaya çıkmasına sebep olduğunu belirterek, kendilerininde bu konuda vatandaşları bilgilendirebilmek için bugün bu çalışmayı yaptıklarını bu çalışmalarının devamının geleceğini söyledi.

TOKTAŞ, sosyal sorumluluk projesinde desteklerini esirgemeyen, Forum alışveriş Merkezi Müdürü Özkan AKSOY 'a, Meslek Dersleri Öğretmeni Fitnat SOYPAK’a, Fazilet ÇELİK'e ve öğrencilerine de teşekkür etti.