Reşha kan bağışında

  • 27-05-2016
  • Gaziantep

Reşha kan bağışında

Sağlık meslek liseleri deyince ilk akla gelen REŞHA MESELKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSERİ’ nin Gaziantep şubesi. Türk Kızılay'ın katılımıyla toplumsal sorumluluk bilinç çıtasını yükselterek kan bağışı kampanyası yaptı...

Özel Gaziantep REŞHA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Kurucu Şube müdürü ŞÜKRÜ TOKTAŞ 03-9 Kasım organ bağışı haftası münasebetiyle Türk Kızılay’ı ile iş Birliği'ne geçip haftanın önemini ve hassasiyetini vurgulamak adına, Türk Kızılay’ı ekibini okula davet ederek; idarecileri, Öğretmenleri, velileri, öğrencilerini ve tüm vatandaşların kan bağışında bulunmaları içinde çağrıda bulundu.

Kanın sürekli bir ihtiyaç olduğu gerçeğini benimsetmek ve bu konuda bir farkındalık yaratmak amacıyla Özel Gaziantep REŞHA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Türk Kızılay’ı ile ortak bir çalışma yürüterek 5 Kasım Perşembe günü Okulumuzda “Kan Bağışı” etkinliği düzenledik.

Kan bağışçılarımız ve kan ihtiyacı olan kişiler arasında gönüllülük bağına destek vermek adına Özel Gaziantep REŞHA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi -Türk Kızılay’ı işbirliği ile gerçekleşen etkinlikte sosyal sorumluluk bilincine sahip birçok velimiz kan bağışında bulundu. Yapılan ziyaretler ve bağışlar ile devam eden etkinlik tüm gün boyu sürdü. Amaçlarının sadece ihtiyacı olanlara kan bağışında bulunmak olmadığını dile getiren TOKTAŞ toplumsal kardeşliği , paylaşmayı ve şefkat duygularını geliştirmeyi hedeflediklerini dile getirmiştir. Öğrencilerimize bu gibi tip projelerde toplumsal dinamikleri aşılamayı hedef edindiklerini dile getirmişlerdir.

Sosyal sorumluluk konusunda büyük öneme sahip bu “Kan Bağışı” etkinliğinde kan bağışında bulunan tüm Gaziantep halkına, bu etkinliği birlikte yürüttüğümüz Türk Kızılay’ına  Say'ın yönetim kurulu Başkanımız Fevzi ÖZYÜREK, Genel Müdürümüz Nurhan YEŞILBALA, okul Müdürümüz Recep Nuri ALBAYRAK, ve etkinlikte aktif rol alan tüm okul personeline teşekkür ederiz.